Artikel

Onderzoek Open Universiteit - Duurzame inzetbaarheid

Details

Gepubliceerd: 02-02-2021 - 14:14

Port4Growth werkt samen met de Open Universiteit (Sarah Courchesne promovenda) om kennis te vergaren over hoe netwerken functioneren en het beste kunnen bijdragen aan het bevorderen van baanveranderingen en de duurzame inzetbaarheid van werknemers. De bevindingen van deze studie zullen bijdragen tot het optimaliseren van werkgeversnetwerken door beste praktijken vast te stellen. Dit zal op zijn beurt de voordelen van netwerkevenementen en –activiteiten vergroten voor werknemers en werkgevers! Maar, het is alleen mogelijk met uw hulp!

Sarah wil u daarom graag uitnodigen om deel te nemen aan een studie dat richt zich op het success van de netwerkactiviteiten (bijv. matching tables, loopbaandagen, stages, detachering, jobbeurzen, workshops, etc.) bij het bevorderen van de arbeidsmobiliteit en de duurzame inzetbaarheid van de werknemers die er gebruik van maken. Daarom is zij geïnteresseerd in de ervaringen van werknemers die van plan zijn om van baan te veranderen én deel te nemen aan (een) activiteit(en) binnen hun netwerk.

In de aanbiedingsbrief in bijlage (zie onderstaand) is meer informatie over het onderzoek opgenomen, waaronder de ethische standaarden die tijdens dit onderzoek worden gehanteerd.

U kan deelnemen aan het onderzoek via deze link: http://limesurvey.ou.nl/index.php/351711?lang=nl

Als u vragen of zorgen heeft, neem contact op met Sarah Courchesne op: [email protected]

Log in om meer te zien

Maak direct een account aan om de volledige artikelen te kunnen zien, en op artikelen te reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief