Ondernemer

Lucinda Camera

Oprichter en eigenaar Goldea Health

Bedrijfsgegevens

Goldea Health

Lucinda Camera is de eigenaar en directeur van Goldea Health, dat natuurlijke en hoogwaardige voedingssupplementen aanbiedt. Voorheen was Camera bij Holland Trading Group verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop van parfums. Voortbouwend op haar achtergrond in Bedrijfskunde – Camera behaalde aan de Rijksuniversiteit Groningen haar masterdiploma in Small Business & Entrepeneurship – begon ze in september 2020 Goldea Health.

Met Goldea Health wil Lucinda Camera kennis delen en mensen motiveren op het gebied van een gezonde leefstijl. De ingrediënten die Goldea Health gebruikt zijn dan ook uitsluitend natuurlijk en vegan. Ook geeft het gratis advies aan klanten om kennis over te brengen en mensen te onderwijzen over plantaardige voedingssupplementen. Met haar werkwijze heeft Camera al meerdere bekende ambassadeurs aan Goldea Health weten te binden, zoals voormalig judoka Dennis van der Geest, cabaretier Steven Brunswijk en influencer Floor Hansen.

De voedingssupplementen van Goldea Health ontwikkelt Lucinda Camera in samenwerking met natuurwetenschappers, op basis van de recentste wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast vindt de productie van de supplementen plaats in Nederland, waardoor deze aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Deze lokale manier van productie draagt bij aan een zo duurzaam mogelijk transport.

Naast het duurzaamheidsaspect en de focus op natuurlijk en vegan, zet Lucinda Camera met Goldea Health in op gebruiksgemak. Zo worden de supplementen geleverd in een doosje dat door de brievenbus past en zijn de voedingssupplementen per stuk verpakt, zodat de kwaliteit van ieder supplement behouden blijft na het openen van de verpakking. De verpakkingen bevatten bovendien een dosering voor een maand en worden bij afname van een abonnement periodiek aan huis geleverd.

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief