Expert

Moniek Berende

Trainer & Organisatieadviseur voor het MKB

Bedrijfsgegevens

Er zijn geen bedrijfsgegevens om te tonen

Moniek is eigenaar van De Groeispiegel en werkt als organisatieadviseur en trainer voor het midden- en kleinbedrijf. Al sinds haar studie Management Economics & Law is zij gefascineerd door het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Zij wil daar impact maken door ondernemers te helpen het beste uit hun mensen te halen en zo te zorgen voor werkplezier voor iedereen (zowel ondernemer als medewerkers).

Moniek heeft inmiddels honderden MKB-bedrijven van binnen gezien en kent de mechanismes die zorgen voor groei of stagnatie. Deze kennis en ervaring zet zij sinds 2014 in bij haar eigen bedrijf De Groeispiegel. Zij begeleidt ondernemers en directieteams van MKB-ondernemingen bij het opsporen van groeipijnen die zij ervaren en geeft advies hoe dit op te lossen. Samen met de ondernemers stippelt zij een plan uit om de groeipijnen aan te pakken en gedoe in de organisatie op te lossen.

Moniek treedt op als klankbord en sparringpartner voor de directie, maar biedt waar nodig ook hulp bij de implementatie. Zij werkt persoonlijk en betrokken. Klanten zeggen wel eens dat de begeleiding van Moniek laagdrempelig is, dat ze weet wat er speelt binnen de organisatie en dat het net lijkt of ze er onderdeel van is. Naast advisering en begeleiding van implementatietrajecten, geeft Moniek training op het gebied van teamontwikkeling, inzicht in gedrag en ontwikkeling van talenten. Moniek is gecertificeerd voor diverse DISC en drijfveren instrumenten.

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief