Ondernemer

Henk de Hartog

CEO en co-Founder

Bedrijfsgegevens

Er zijn geen bedrijfsgegevens om te tonen

Henk de Hartog is een kwartiermaker, iemand die vanuit een idee of visie een bedrijf op kan zetten.

Henk denkt in kansen en mogelijkheden en vertaalt dit naar een bedrijfsstrategie. Hij is volhardend en heeft focus. Henk heeft een ruime ervaring in het opbouwen van een organisatie en het laten groeien van bedrijven tot 25-30-50 medewerkers. Zijn doel is om vervolgens ruimte te maken voor een opvolger die het opgebouwde bedrijf en de organisatie naar de volgende niveaus kan brengen.

Henk heeft een achtergrond in de civiele techniek. Na zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan met het opzetten van bedrijven en bedrijfsonderdelen. In de begin jaren negentig heeft hij de afdeling Civiele techniek opgezet binnen Van den Heuvel aannemingsbedrijf (Heesch), daarna heeft hij o.a. een afdeling openbare verlichting opgezet bij Nijkamp (Breda).

Vanaf 2001 opereert Henk als zelfstandig ondernemer. Als zelfstandige heeft hij nieuwe diverse bedrijven (mee) opgezet en werd hij ingehuurd door andere organisaties (onder andere door ESSENT en RWS).

In 2004 heeft hij Mijnsen Dynamische Mobiliteit BV opgezet (tot 2009 als DGA, en later als aandeelhouder bij Mijnsen Beheer BV tot 2014) samen met een deel van het personeel en een partner. In 2016 heeft Henk zijn aandelen verkocht aan Mijnsen Beheer BV en het bedrijf bestaat nog steeds als een zelfstandige organisatie.

In 2005 heeft Henk Maiken Systems BV opgezet, in 2012 gefuseerd en tot 2014 DGA van de nieuwe organisatie geweest.

In de periode 2015 tot heden heeft Henk diverse startups en/of spin off’s (mede) opgericht en naar de markt gebracht; HERO Balancer 2015-2017, Nature Power 2017 en Sensfix 2017-heden. En nu de ServiceCorner™.

Henk vervuld de rol van CEO binnen de ServiceCorner™.

Registreer

Om ervoor te zorgen dat we wederzijds van elkaar weten met wie we contact hebben, vragen we je eerst te registreren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief