Evenement Terugblik

Kennismaking Programma TalentGroei en Ondernemerschap

WeShareTalent & Port4Growth bundelen hun krachten in een gloednieuw jaarprogramma voor groeiondernemers én hun medewerkers:

  • 10 speciaal voor ambitieuze ondernemers kernachtige, praktische en to the point (fysieke) bijeenkomsten over actuele thema’s gericht op het ontwikkelen van jezelf als ondernemer en jouw team.
  • 500 (online) kennisdelingsevents voor medewerkers van ambitieuze groeibedrijven.

Online kennismaking met Programma TalentGroei en Ondernemerschap

Tijd: 13.00 uur - 14.00 uur

Tijdens dit event vertellen Joop de Jong (Port4Growth) en Michel Verspui (WeShareTalent), de initiatiefnemers van dit programma je meer over de inhoud van het programma TalentGroei en Ondernemerschap (TGO). Ze bespreken de sessies voor ondernemers, geven informatie en voorbeelden over de events die medewerkers kunnen bijwonen en gaan in op de investering om deel te nemen aan dit programma. Daarnaast is er ruimte om alle prangende vragen te stellen die je hebt rondom het programma TalentGroei en Ondernemerschap.

Wat houdt het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ in voor jouw als ondernemer?

Wellicht heb je al vaker gedacht en gewenst dat jezelf als leider naar een hoger niveau wil groeien. En dat je ook jouw talenten/medewerkers naar dat hogere niveau wil laten mee-ontwikkelen. Zodat je samen een onverslaanbaar team wordt!

Dit programma is uniek omdat het zowel sessies voor jouw als ondernemer biedt en ook in combinatie daarmee sessies die specifiek gericht zijn op de ontwikkeling van je medewerkers.

Wat houdt het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ in voor jouw medewerkers?

Jouw medewerkers kunnen deelnemen aan alle events van WeShareTalent. Uit deze events is voor het programma een speciale selectie gemaakt van verdiepende on-line kennissessies. Bij elke van de 10 bovenstaande modulen wordt een aantal verdiepende sessies aanbevolen. In principe gericht op de medewerkers maar ook de ondernemers kunnen hier aan deelnemen. Op deze manier groeien de ondernemer samen zijn medewerkers naar het next level.

Meer weten en aanmelden.

Wil jij meer weten over het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ en bijvoorbeeld de bijbehorende kosten of aanmelden? Neem contact dan op met Sifra Thuss via [email protected] of 06- 29 49 02 01. Je kunt ook contact opnemen met Joop de Jong via [email protected] of 06 -50236152

Nr

Programma Ondernemers

10 fysieke bijeenkomsten

Zie de Port4Growth eventkalender

Programma Medewerkers

Keuze uit de 500 online kennisdelingsevents

Zie de WeShareTalent eventkalender

Aanbevolen zijn:

1

 

30 aug 22

 

Ondernemersdroom
Strategische Foto TalentGroei & Ondernemerschap

 

9 juni 2022

Van wegwerpdroom naar werkelijkheid

-door LiveMarvelouz

14 juni 2022

Spar met jou peers! Start met de programmamanagers intervisiegroep!

-door WeShareTalent

15 juni 2022

Van wenbaar organiseren naar een wendbare organisatie

-door Corechange

30 juni 2022

Masterclas: Baas in eigen brein

-door Merel Bevaart

7 juli 2022

Maak haalbare doelen met De Ladder van Ben Tiggelaar

-door GrowQu

3 aug 2022

Disign Thinking

-By STUDIO.WHY

 

2

6 sept 22

Leiderschap

Succesvol leiden van jouw team

 

 

3

20 sept 22

Teamontwikkeling

Hoe ontwikkelen teams zich, niveaus van High Performance Teams

 

 

4

11 okt 22

Waarde en normen

Wat zijn jullie waarden en normen en hoe bouw je aan vertrouwen

 

 

5

1 nov 22

Effectief communiceren in het team

Hoe ga je om met conflicten, weerstand en verschillen tussen de mensen

 

 

6

22 nov 22

Groeipad

Welke stappen ga je maken met jezelf en met je mensen om jouw ondernemersdroom te realiseren

 

 

7

6 dec 22

Gedeelde Visie & Missie

Hoe ontwikkel je een gedeelde visie en missie die iedereen inspireert.

 

 

8

20 dec 22

Taken en rollen

De kunst van het delegeren. Wie gaat wat doen en hoe gebruik je elkaars krachten

 

 

9

17 jan 23

Overleg en afstemstructuren

Hoe zet je een eenvoudige structuur op om met elkaar effectief en efficient af te stemmen

 

 

10

7 feb 23

Structuur voor krachtige leiders & teams

Hoe ziet de structuur er uit en hoe monitor je resultaten en successen?

 

 

Voor meer informatie: Neem contact op met Sifra Thuss via [email protected]  of 06- 29 49 02 01. Je kunt ook contact opnemen met Joop de Jong via [email protected] of 06 -50236152 

Wat is WeShareTalent?

WeShareTalent is een netwerkorganisatie met ruim 1500 organisaties verdeeld over 15 sectoren die gelooft in kennisdelen over organisatiegrenzen heen. In het kader hiervan organiseert WeShareTalent meer dan 500 kennisdelingsevents per jaar, in de categorieën persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke groei. Jouw werknemers kunnen zo vaak ze willen deelnemen aan deze events om te leren van andere organisaties en nieuwe connecties aan te gaan. Bekijk hier de events van WeShareTalent. 

Wat is Port4Growth?

Het platform voor groeiondernemers is in 2004 opgericht door een aantal ambitieuze ondernemers van scaleups met als doel om van elkaar en van experts te leren, ervaringen te delen en de ondernemersdroom waar te maken. Inmiddels is het netwerk gegroeid naar 5000 groeibedrijven in Nederland. In opdracht van EZ is eerder een onderzoek naar de succesfactoren van doorgroei gedaan en zijn de concepten van ‘Strategische Foto’ en ‘Groeipad’ ontwikkeld die gebruikt worden in Programma Groeiversneller, een programma waar inmiddels ruim 250 ondernemers aan hebben deelgenomen.   

Concreet: Groei van de ondernemer én zijn talenten naar het next level! Een ondernemer die zijn leiderschapskwaliteiten kent en inzet samen met een succesvol team van medewerkers. 

Met het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ dragen we bij aan jouw ambitie om kennis en inspiratie uit te wisselen en te connecten met andere ondernemingen. Het programma bestaat uit 10 modulen. In elke module wordt één van de 10 voor succesvolle ondernemer & team essentiële aspecten uigediept. Vanuit je ondernemersdroom hoe jij in jouw bedrijf het ideale “ondernemer & team” ziet, vertaal je dat eerst in een ‘Strategische Foto’ die jouw ondernemersdroom concreet maakt en werk je in 10 logisch op elkaar volgende stappen deze ‘Strategische Foto’ concreet uit. Groeien doe je samen, daarom bieden wij in één programma zowel iets voor jou, een ambitieuze ondernemer, als voor je hardwerkende medewerkers. 

Aan het einde van het jaar:

  1. hebben jijzelf en jouw talentvolle medewerkers nieuwe, leerzame en inspirerende connecties opgebouwd;
  2. hebben jullie kennis van buiten het bedrijf naar binnen gehaald;
  3. zijn jullie geïnspireerd, gegroeid en verder ontwikkeld;
  4. en hebben jullie het beoogde succesvolle ondernemer & team gerealiseerd!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief