Evenement Terugblik

Gelderland Groeit

Op donderdag 1 oktober organiseren nlgroeit en Centraal Beheer het regio-event ‘Gelderland Groeit’. Het thema dit jaar is groeien met impact. Topondernemers Arko van Brakel (directeur Cleantech Regio) en Robert van Zanten (CEO van NCOI) delen hun kennis over duurzame groei en talentontwikkeling.

Tijdens dit kosteloze event leer je van ervaren topondernemers en groei-experts. Je krijgt volop gelegenheid om jouw groeiambities en bijbehorende uitdagingen te delen om zo jouw groeidromen verder aan te scherpen. Klankborden en netwerken met andere groeiondernemers helpt je verder in de richting van jouw ambities.

14.30 uur: Ontvangst en inloop

15.15 uur: Welkom door Ralph van Dam, mentor nlgroeit

15.30 uur: Interview met Robert van Zanten (CEO van NCOI en groei-ambassadeur van nlgroeit) en Arko van Brakel (CEO van Cleantech Regio)

16.15 uur: Tijdens de p2p gesprekken ga je in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen.

17.45 uur: Wrap-up en afsluiting

 

>> Gratis inschrijven

'Gelderland Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers.

Ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Schrijf je dan snel in via de link hieronder.

Terugblik Gelderland Groeit (2019)
Bekijk via deze link het videoverslag van het Gelderland Groeit event van vorig jaar.

 

>> Gratis inschrijven

Covid-19 proctocol

Klik op deze link om het protocol te lezen.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief