Evenement Terugblik

Succes is maakbaar!

Er is vrijwel geen ondernemer die is gaan ondernemen vanwege het geld. Het gaat om zelfbeschikking, je ideeën tot bloei laten komen, het verschil willen maken. De beloning is ook niet het geld, al is het natuurlijk fijn als je je financieel geen zorgen hoeft te maken. De uiteindelijke beloning is succes!

Het geldt vanzelfsprekend niet voor iedereen, maar in veel gevallen blijkt dat échte succes net niet realiseerbaar. Hoe komt dat?

We gaan pak ‘m beet honderd jaar (en een beetje verder) terug in de tijd, toen een interview tussen Andrew Carnegie (de oprichter van wat vandaag de dag US Steel is) en Napoleon Hill de basis betekende van een twintig jaar durend onderzoek, uitmondend in de filosofie over de maakbaarheid van succes. Om met Napoleon Hill te spreken: “You can do it, if you believe you can”. Zijn “Law of Success” is een oorspronkelijk werk. Veel latere managementgoeroes hebben hun eigen invulling gegeven aan de 16 principes die tezamen de “Law of Success” vormen.

Wij als ondernemers zijn te eigenzinnig om een ander te laten bepalen wat we moeten doen. De Law of Success biedt geen oplossingen. Het biedt de vangrails langs de weg die tot succes leidt.

Welke onderwerpen worden besproken?

  • Wie was Andrew Carnegie?
  • Wat staat succes in de weg?
  • De voorwaarden voor succes: een rondleiding langs de 16 principes van de Law of Succes.

Voor wie is deze workshop interessant?

Voor ondernemers en aspirant ondernemers voor wie succes het hoogste doel is.

Over Peter van den Berg

Het is voor mij een plezier om jullie langs deze onderwerpen te leiden. Met voldoende ruimte voor interactie, fraaie anekdotes over succes, speels, bruisend, inspirerend! Mijn naam is Peter van den Berg. Opgeleid als accountant bij Deloitte, maar altijd ondernemer geweest en gevoeld. Via onderhoud aan vastgoed, werving en selectie van financieel kader, interim directeur bij ondernemingen die in zwaar weer verkeerden, RvC-lid bij een tweetal ondernemingen, ben ik nu met ziel en zaligheid aan het bouwen aan Boere Machinefabriek. Wij verkopen, ontwikkelen en bouwen industriële schuurmachines. Aangezien tijd het enige is dat ik heb, heb ik soms wat tijd over om met andere ondernemers te sparren, als spreker of dagvoorzitter op te treden. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, muziek maken en hardlopen.

Programma

14.30 – 15.00 uur Inloop

15.00 uur aanvang workshop Peter van den Berg

17.00 – 18.30 uur Netwerkborrel

Locatie

De workshop wordt gegeven in het DutchCenter4Growth, gevestigd in het kantoorpand AT The Office op de Pelmolenlaan 2 in Woerden.

< Nog tekst plaatsen >

 

Aanmelden

Wil je bij deze workshop aanwezig zijn, klik dan hier om je gratis aan te melden. Er verschijnt een aanmeldformulier op je scherm.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief