Evenement Terugblik

Wil je leren hoe je 61% meer winst kunt maken?

Leer spelenderwijs hoe je een bedrijf echt runt
In deze workshop leren we je onze “5 manieren naar meer winst formule” en laten we je enkele van de gemakkelijkste en snelste manieren zien om je aantal klanten, je omzet en winst flink te verhogen. Door het spelen van het Ondernemersspel leer je hoe je met jouw bedrijf het komende jaar veel meer geld kunt verdienen.

De “5 manieren naar meer winst formule” helpt je om jouw bedrijf succesvol te laten groeien, zodanig dat het uiteindelijk ook zonder jou zou kunnen draaien. Weet dat er geen geheimen zijn voor zakelijk succes, er is alleen informatie die je misschien nog niet kent……

ActionCOACHES Marleen van Dam en Sipko Visser zullen je deze middag meenemen middels een ondernemersspel waarbij je spelenderwijs leert hoe je de 5 manieren naar meer winst kunt inzetten in jouw bedrijf!

Meer over ActionCOACH
Door met ActionCOACH te werken word je efficiënter, krijg je meer vrije tijd en verhoog je je winst. Het is alsof je een marketing- en salesmanager, vertrouweling, mentor en vriend hebt die samen met jou op het succes en de groei van jouw bedrijf focust.

Maar je moet klaarstaan om de nodige stappen te zetten! In al onze bewezen zakelijke coachingsprogramma’s leren we jou al onze strategieën zodat je een succesvol bedrijf opbouwt volgens de definitie van ActionCOACH.

Programma

14.30 – 15.00 uur Inloop 

15.00 uur aanvang workshop Marleen van Dam & Sipko Visser 

17.00 - 18.30 uur Netwerkborrel

Locatie
De workshop wordt gegeven in het DutchCenter4Growth, gevestigd in het kantoorpand AT The Office op de Pelmolenlaan 2 in Woerden.

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • Wat de 5 manieren zijn om enorme winsten te behalen
  • Welke tools je kunt gebruiken om groei meteen te activeren en te meten
  • Hoe je je winst gemakkelijk met 61% kunt laten groeien
  • De manier waarop je je tijd besteedt en de manier waarop je zaken doet veranderen
  • Hoe je overtuigingen over marketing je op het verkeerde been kunnen zetten
  • Een beetje over ActionCOACH

Aanmelden
Wil je bij deze workshop aanwezig zijn, klik dan hier om je gratis aan te melden. Er verschijnt een aanmeldformulier op je scherm.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief