Evenement Terugblik

Boostin Talks: Geef je bedrijf een Boost met data en dashboards

Inspiratie opdoen, kennis delen en toegang krijgen tot een exclusief, waardevol netwerk? Kom naar de tweede editie van Boostin Talks op donderdag 14 november. Tijdens ons evenement geven wij een boost aan je onderneming aan de hand van kennisdeling rondom praktijk cases via onze experts alsmede jou te verbinden met onze strategische partners en collega ondernemers.

Praktijkvoorbeelden
Op 14 november staat centraal de next step op gebied van management informatie via Vision Planner en Microsoft Power BI. Aan de hand van de praktijk laten wij je zien hoe eenvoudig je inzicht krijgt in prestaties en verbeterpotentieel van je organisatie.

Ons doel
Het optimale potentieel halen uit jouw organisatie. Wij zijn expert op het gebied van strategie, bedrijfsoptimalisatie, data-analyse en dashboarding.

14.30 – 15.00 Inloop en opening Boostin / Dutch Centre4Growth (Arthur Gartz / Joop de Jong)

15.00 – 15.30 Vision Planner (Jan Peter Kok, HLB Blomer)

Pauze

15.45 – 16.30 Power BI (Arthur Gartz, Boostin Consultancy)

16.30 –  17.30 Netwerkborrel

Waarom Boostin Talks?

Tijd is schaars. Juist voor ondernemers. Daarom slaan we met Boostin twee vliegen in één klap: we brengen kennis onder de man en we brengen ondernemers met elkaar en met onze strategische partners in contact. We richten ons hierbij op praktische toepasbaarheid van de kennis.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief