Evenement Terugblik

Regio Event Gelderland Groeit!

Op donderdag 19 september organiseren nlgroeit en Centraal Beheer het regio-event ‘Gelderland Groeit’. We nodigen jou als groeiondernemer daar graag voor uit. Noteer de datum alvast in je agenda.

Meer informatie vind je hier: https://www.nlgroeit.nl/evenement/gelderland-groeit

Start 11.30 uur tot ca 17.00 uur.

  • Ontvangst met lunch
  • Opening door Niek Karsmakers
  • Niek Karsmakers in gesprek met groei-ondernemers over de groei van hun bedrijf.
  • Rondetafelgesprekken. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan hebt gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • Netwerkborrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Wil je even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn.

Tijdens dit kosteloze event leer je niet alleen van ervaren topondernemers en groei-experts, je krijgt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Klankborden en netwerken met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, geeft je al een enorme zet in de goede richting.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief