Evenement Terugblik

Start Internationaal Groeiprogramma ELITE

Het ELITE programma ondersteunt ambitieuze bedrijven bij toekomstige groei en investeringen. Zij biedt de bedrijven een unieke kans om hun potentieel te ontsluiten, een strategische visie voor de lange termijn te ontwikkelen en hen gestructureerde toegang geven tot de internationale financiële wereld.

Het programma richt zich op groeibedrijven met een gezond bedrijfsmodel, een duidelijke groeistrategie en een wens om in de nabije toekomst financiering te verkrijgen.. Het programma is "kapitaalneutraal", open voor elke financieringsmogelijkheid en geeft toegang tot diverse mogelijkheden zoals Private Equity fondsen, investeerders in risicokapitaal, leningen, enz.

Het programma kent vaste en keuze modulen

Bekijk het hele programma op: PROGRAMMA 2019-2020

Aanmelden: [email protected]

18 en 19 november 2019  (CEO/CFO/Founder)

Vast:Core Strategy
Create a structured framework for developing your strategy and identify your vision, mission and core challenges.

Unieke combinatie van leren hoe je de internationale groei van je bedrijf aanpakt, aanpak van de funding en je bouwt je netwerk uit met collega's uit het internationale netwerk van ELITE.

  • Je ontmoet in de groep collega-groeiondernemers uit diverse landen en kunt waardevolle en persoonlijke contacten leggen:
  • Leer voor en ervaar je eigen persoonlijke groei als internationale ondernemer.
  • Breid je internationale netwerk verder uit of zet de eerste stap naar het buitenland.
  • Ontmoet CEO’s van internationale groeibedrijven en maak kennis met jouw rolmodel.
  • Leer in het programma de internationale financieringsmogelijkheden goed kennen en kom in contact met (internationale) financieringsmogelijkheden.
  • Word onderdeel van het Elite netwerk van 1000 internationale groeibedrijven/scale-ups.
  • Port4Growth zal speciaal voor de Nederlandse ondernemers een aantal programmaonderdelen aanbieden in Nederland. Deze groep van Nederlandse groeiondernemers zal een hechte groep worden die elkaar vindt in het doel om (verder) te internationaliseren.

 

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief