Evenement Terugblik

Duitsland Borrel Trek in Duitsland? U vraagt, wij antwoorden!

Tijdens onze traditionele zomerbarbecue komen alle succesfactoren van het zakendoen met Duitsland aan bod

Wie als Nederlandse ondernemer ook “over de grens” succes wil boeken, zal tijd en energie moeten investeren in een degelijke voorbereiding. Zo menigeen miskent, dat beide landen niet alleen juridisch en fiscaal, maar ook cultureel en mentaal aanzienlijk verschillen.

U wilt graag meer weten over bouwrecht, arbeidsrecht, agentuurrecht, merkenrecht of belastingrecht in Duitsland? Met een bredere kennis over octrooirecht, incasso, aankoop van vastgoed, intellectueel eigendom of het werken met handelsagenten zou u wellicht met grotere spoed en zelfverzekerder de Duitse markt op gaan?

Op iedere vraag is wel een antwoord. Tijdens onze traditionele zomerbarbecue komen alle succesfactoren van het zakendoen met Duitsland aan bod. De juristen en belastingexperts van ons kantoor staan gereed, om u als Nederlandse ondernemer op de kansen te wijzen die een boomende Duitse economie te bieden heeft. Tevens beschikken zij over de expertise, om de valkuilen aan te geven die zich kunnen voordoen bij het oprichten van een vestiging in Duitsland, het aantrekken en opzeggen van personeel, het werken met handelsagenten, bij belastingen en verzekeringen. Ook m.b.t. bescherming tegen productpiraterij, debiteurenbeheer, credit management en incasso kunt u bij onze specialisten terecht.

Graag nodigen wij u uit voor onze Duitsland-Borrel op woensdag 22 augustus 2018 van 16.30 – 20.00 uur in het Restaurant ´t Poortje, Siemensstr. 31 te Kleve. Onder het genot van een dinnerbuffet kunt u tevens van de mogelijkheid gebruik maken, om nieuwe zakelijke contacten te leggen en intensief te netwerken.

Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden. Graag zien wij uw aanmelding tegemoet. Het staat u vrij een of meerdere relatie(s) voor deze bijeenkomst uit te nodigen. Deze persoon kunt u ook via het formulier op onze website www.strick.de aanmelden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0049–2821–7222610 of per e-mail [email protected].

16:30-17:15

Ontvangst,

registratie en netwerken

17:15-17:30

Welkomstwoord

Elevator Pitch van 2 aanwezige bedrijven, STRICK-Tip

17:30-18:15

Dinnerbuffet

Onder het genot van een dinnerbuffet kunt u tevens van de mogelijkheid gebruik maken, om nieuwe zakelijke contacten te leggen en intensief te netwerken.

18:15-19:00

Presentatie

Themapresentatie en vragenronde

19:00-20:00

Borrel

Netwerken met collega ondernemers en aanwezige experts

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief