Evenement Terugblik

Wat geldt voor jou: Fun of Death Rattle? Succes bereiken is gemakkelijker dan succesvol blijven! Data: 30-8, 3-9 en 11-9

Leer samen met collegagroeiondernemers de groeifasen van McKeown, bepaal in welke fase je zit en zet de eerste praktische stap naar de volgende fase!

Van een paar mensen ben je doorgegroeid naar een heel bedrijf. En toen ging het niet meer vanzelf. Schiet het wel op of blijf je hangen? En waar ligt dat aan?

Succes bereiken is minder moeilijk dan succesvol blijven. Dat zegt McKeown, die zelf tientallen bedrijven heeft opgestart en grootgemaakt. Zijn buitengewoon herkenbare leerervaringen legde hij vast in de bestseller Predictable Succes, Getting your Organisation on the Growth Track and Keeping it There.

Volgens hem maakt ieder bedrijf mogelijk zeven groeifasen door. Iedere fase kent zijn eigen gevaren en vraagt om verschillende managementstijlen. De sleutel tot succes zit er volgens hem in om die groeifasen te leren herkennen en op het juiste moment de juiste aanpak te kiezen. Met de Gro5-carrousel die je doorloopt, ga je actief aan de slag om te herkennen waar je staat met je bedrijf en wat in jouw geval de eerste stap is naar verdere groei.

In welke fase zit jij en welke gevaren kan jij voor zijn?

Wil jij samen met collega-groeiondernemers herkennen in welke fase van McKeown je zit en voor jouw bedrijf dezelfde middag de eerste stap zetten naar de volgende fase?

13:00

Donderdag 30 augustus 2018

Op drie data 30 augustus, 3 september en 11 september organiseert Port4Growth deze speciale workshop in samenwerking met headson bij één van onze collega-groeiondernemers Rick ter Wee van Van Domburg Partners in Ridderkerk. Een prachtig groeibedrijf dat inmiddels de grootste distributeur van professionele displays in de Benelux is.

  • Nieuwe waardevolle contacten met ervaren collega-ondernemers van groeibedrijven. 
  • Je profiteert dezelfde middag nog van de inzichten die McKeown ons aanreikt, omdat je direct een praktische vertaling naar jouw situatie maakt.
  • headson reikt met haar Gro5 methodiek op 5 thema’s praktische tips en handvatten aan om de eerste stap naar de volgende fase te zetten.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief