Evenement Terugblik

Themabijeenkomst CRM implementatie

Hoe zorg je voor een optimale implementatie van je CRM keuze in de bestaande (sales & project) methoden en met de bestaande applicaties?

Op 26 januari 2017 zijn wij te gast bij de deelnemende ondernemer Frans ter Borg van Quanza Engineering te AMSTERDAM. Buiten de gebruikelijke voorstelronde zullen wij ook een korte rondleiding krijgen.

Quanza engineering is gespecialiseerd in het toepassen van kennis om IT-infrastructuur te ontwerpen, bouwen, beheren en verbeteren. Daar zijn ze in 2001 klein mee begonnen, en ondanks dat ze ondertussen zijn uitgegroeid tot een professionele organisatie van bijna 70 man, zijn ze tot op de dag van vandaag toch vooral bezig met techniek.

Wij zien deze middag het Quanza NOC (Network Operations Center), waarvandaan ze verantwoordelijk zijn voor de NOC diensten van de Amsterdam Internet Exchange, één van de grootste internetknooppunten ter wereld, maar ook voor SURFnet, het nationale universitaire en research netwerk, met bijna 300 locaties, alsook een grote verzameling aan andere Quanza relaties. De Quanza Engineering business unit bouwt en beheert fysieke ICT infrastructuren en de CloudMerge business unit bouwt en beheert automatisch schaalbare infrastructuren in publieke cloud omgevingen en koppelt die onderling en met on-premise omgevingen via haar eigen CloudMerge Connect netwerk.

Het THEMA CRM is door Frans geïnitieerd naar aanleiding van Quanza’s eigen situatie.

Mark Malipaard van GCS-Activium zal, gezien zijn brede ervaring met de implementatie van CRM bij diverse branches, vertellen over de algemene ervaringen en valkuilen. GCS-Activium is Exact Gold Partner en bekend van o.a. REAL-CRM en REAL-HRM.

15:00

Inloop

Je wordt verwelkomd en begeleid naar de plenaire zaal.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief