Wat we voor jou doen

Samen naar een andere baan bij ambitieuze groeiondernemers

Professionals4Groei aanpak

  • Ben je een ervaren professional en orienteer je je op een andere baan in de wereld van dynamische scale-ups / groeibedrijven?
  • Ben je een ondernemer op zoek naar ervaren mensen om jouw groeiambities beter en sneller te realiseren?

Wij zorgen voor de match tussen de werkzoekende professional en de groeiondernemer! Samen met groeiondernemers uit het netwerk van Port4Growth én collega professionals uit het netwerk van Grow People.

Bijzonder in onze aanpak is dat we werken vanuit de persoonlijke relatie zowel met de professional als met de groeiondernemer waar we al een groot netwerk mee vormen. Vragen als: wie ben je, waar krijg je energie van, waar ben je goed in, wat zoek je in een baan en wat kom je brengen zijn relevant voor de professionals.
En ook voor de ondernemer geldt dat we het persoonlijk benaderen. Want een schaap met 5 poten wil iedereen graag hebben, maar wie past echt binnen jouw bedrijfscultuur en neemt relevante ervaring en persoonlijkheid mee?
Samen gaan we voor het realiseren van de logische match tussen professional en ondernemer.

Zodra de match er is, gaat de professional direct aan de slag in een project dat zich richt op het aanpakken van uitdagingen waar ambitieuze ondernemers mee te maken hebben.

Dit doen we vanuit een professionele basis: de “Grow People Community”. Een netwerk van geselecteerde ervaren professionals die hun jarenlang opgebouwde expertise willen inzetten voor ondernemers. Samen ambities waarmaken!

Dat betekent met name groei voor jou als professional. Grow People is een uniek platform waar je jezelf naar hoger professioneel niveau brengt door met elkaar en met inspirerende ondernemers te sparren. Belangrijkste motto van Grow People is dat we durven delen met elkaar. Kennis, ervaring en ook je netwerk.

Voor de ondernemer betekent het groei die jarenlange ervaring aan boord haalt om beter en sneller door te groeien.

Grow People community

De door Grow People geselecteerde professionals treden vanaf het eerste moment toe tot de Grow People community. Een netwerk dat zowel voor de professionals zelf als voor de ondernemers een aantal belangrijk voordelen betekent:

  • Professionals delen hun kennis en ervaring. Daarmee verrijken ze elkaar en brengen ze elkaar naar een hoger professioneel niveau.
  • Professionals delen hun netwerk. Met elkaar hebben zij een groot netwerk waar de professionals gebruik van maken ook als zij aan de slag zijn bij ondernemer.
  • Het mes snijdt aan twee kanten: groei van de professionals betekent ook groei van de ondernemers. De ambities van de ondernemer worden beter en sneller waargemaakt door de inzet van de professionals die jarenlange ervaring meenemen.

Door de samenwerking van Grow People met het platform voor groeiondernemers Port4Growth maken de professionals van de Grow People community meteen deel uit van het netwerk van zo’n 5000 scale-ups en groeibedrijven. Je moet het uiteraard zelf doen, maar warme introducties binnen een netwerk van ondernemers die steevast mensen met ervaring nodig hebben, zijn natuurlijk voor beide partijen goud waard.

Voordelen op weg naar een nieuwe baan

We bieden zowel voordeel voor de professionals als voor ondernemers. De professionals staan niet alleen en de ondernemers krijgen kandidaten die begeleid kunnen worden vanuit Grow People.

We hebben een vaste locatie in het DutchCenter4Growth centraal in de Randstad/Nederland, goed bereikbaar met OV en met de auto. Een eigen uitvalsbasis met alle faciliteiten van koffie tot en met wifi waar we elkaar ontmoeten, samen werken en met inspirerende ondernemers kennis kunnen maken.

We komen regelmatig bij elkaar voor activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops en kennissessies over nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebied of gewoon sparren over ervaringen. En dat afgewisseld met een borrel of andere inspirerende gezamenlijke activiteiten.

Het lidmaatschap van de Grow People community draagt bij aan een succesvolle start in de nieuwe baan.

Wees welkom en stuur een mail voor informatie naar [email protected] of [email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief