Preferred partner

DutchCenter4Growth

  • 25 werknemers
  • Opgericht in 2019

DutchCenter4Growth

Contactpersoon

Dit bedrijf heeft (nog) geen contactpersoon toegewezen in het portal.

Welkom bij het DutchCenter4Growth: bekijk de video

Centraal in Nederland in Woerden, met directe OV verbindingen naar alle grote steden, wordt het landelijke centrum voor Ondernemerschap & Groei, het nieuwe DutchCenter4Growth gerealiseerd.

Een volledig vernieuwd high end en duurzaam gebouw! Met de initiatiefnemers Everywhere4U en het platform voor groeiondernemers Port4Growth en hosted door At The Office biedt het centrum een unieke combinatie van een speciaal op groei gericht volledig all-in pakket aan ruimte en faciliteiten én een (inter)nationaal netwerk van 5000 groeibedrijven.

Het DutchCenter4Growth faciliteert zelfstandig professionals die vanuit dit centrum samen met collega’s, ieder op basis van hun eigen specialisme ondernemers ondersteunen. In tijden dat het goed gaat en in tijden dat er crisis is!

We organiseren regelmatige off- en online meetings waar je je collega-experts ontmoet. Ervaringen en kennis deel je met de anderen zodat je ook werkt aan je eigen professie. We ondersteunen je commerciële activiteiten en je kunt je klanten in een professionele omgeving ontvangen. Je kunt (online) presentaties en workshops geven, waarbij je weet dat alles geregeld is. Samen met je collega zelfstandig professionals werk je vanuit een stevig en professioneel team. Als DutchCenter4Growth organiseren we activiteiten waarmee ook jij je eigen doelgroep beter kunt bereiken, offline en online.

DutchCenter4Growth heeft nog geen blogs geplaatst.

Medewerkers worden nog toegevoegd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief