Selected expert

Boostin Consultancy

  • 8 werknemers
Software & ICT

Boostin Consultancy

Strategisch advies | Bedrijfsoptimalisatie | Data-ontsluiting | BI-Dashboards | Gedrag

Strategie en bedrijfsoptimalisatie

Boostin is een jonge, innovatieve organisatie met de passie voor het beste halen uit mensen en organisaties. Onze expertise ligt op het snijvlak van strategie, data-analyse en bedrijfsoptimalisatie.

Wij werken nauw samen met accountantskantoren, innovatieve kennispartners en hogeschool Utrecht en Rotterdam.

Aan MKB-ondernemers:
Wij dagen u uit op strategie, wij stimuleren digitale innovatie en wij ondersteunen in bedrijfsoptimalisatie. Onze passie is het beste halen uit mensen en organisaties. Boost in groei, effectiviteit en rendement.

Aan Accountants:
Wij geven concrete invulling aan de veranderende rol van de accountant. Enerzijds ondersteunen wij de audit middels toepassing data-analyse. Wij kijken vooruit om samen met de klant en de accountant toegevoerde waarde te realiseren op het gebied van strategie, digitale innovatie en bedrijfsoptimalisatie. Boost in de audit en het leveren van toegevoegde waarde.

Aan de financiële en BI-specialist (CFO/BI-specialist):
Wij vullen aan als expert op het gebied van strategie, toepassing IT en BI en verander en -prestatie management. Samen met de financiële expert zorgen we voor het definiëren van de juiste stuurinformatie en betrouwbare, real-time informatievoorziening in de vorm van prestatie dashboards. Boost in effectief gebruik van dashboards als onderdeel van prestatiemanagement.

Boostin Consultancy heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief