Selected expert

Captin B.V.

  • 15 werknemers

Captin B.V.

Captin Trading Platform: het unieke Nederlandse handelsplatform dat de vermogensvraag van organisaties en het aanbod van investeerdersvermogen op professionele wijze met elkaar verbindt. Captin maakt succesvolle emissies, beheer en verhandelbaarheid van uw (certificaten van) aandelen en obligaties mogelijk. Naast een eventuele notering op het Captin Trading Platform verzorgt Captin de complete en doorlopende administratieve afhandeling van uw notering. Uiteraard verzorgen we ook het beheer en de compliance van uw investeerders.

Vanzelfsprekend hebben we de beschikking over alle vergunningen die AFM en DNB aan onze dienstverlening stellen.

Welke markt zit er tussen crowdfunding en de beurs?

Captin biedt als voormalig onderdeel van Van Lanschot Kempen N.V. een handelsplatform: het Captin Trading Platform. En wát voor een platform: het is het enige gereguleerde beursplatform in Nederland dat bestaat náást de gereglementeerde markt én dat onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Onze focus?

Investeerders, ondernemers en fondsen die vermogen zoeken óf vermogen willen aanbieden. Vanuit die unieke uitgangspositie in de markt maken we niet-liquide beleggingen al sinds 1996 verhandelbaar en daarmee dus liquide.

Hoe uw medewerkers excelleren en uw bedrijfsresultaat structureel toeneemt…

Ook biedt Captin vanuit expertise, slimme IT-oplossingen en service dé oplossing voor werkgevers in Nederland die een participatieregeling voor hun medewerkers willen opzetten of uitbesteden aan een onafhankelijke derde. Captin voert dit uit voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als niet-beursgenoteerde ondernemingen. Voor niet-beursgenoteerde ondernemingen zijn wij zelfs marktleider. Het doel? Binden, boeien, motiveren én daardoor het bedrijfsresultaat van uw organisatie verhogen. Als onafhankelijk bedrijf in Nederland, richten we ons, vanuit een ervaren positie, op het uit handen nemen van ingewikkelde constructies voor werkgevers.

Deskundig. Innovatief. Ervaren en professioneel. We zijn al sinds 1996 experts in onze business. Nieuw, met de voordelen van jarenlange ervaring durven we wel te stellen. Dát is Captin.

Captin B.V. heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief