Selected expert

Label305

  • 12 werknemers
  • Opgericht in 2008

Label305

Bij ons werken ontwikkelaars en ontwerpers samen aan digitale producten

We ontwikkelen mobiele apps, webapplicaties met focus op slimme interfaces en de nieuwste technologie

Wij geloven in een toekomst waar informatie intuïtief begrepen wordt en te gebruiken is. Dit is waar de nieuwste technologie en doordachte ontwerpen samen het verschil maken.

Goed ontwerp is de basis voor een succesvol product.

Wanneer wij het hebben over ontwerp, hebben we het ook over gebruiksgemak. De user experience staat boven de functionaliteit bij een productontwerp. Vaak wordt informatie op een onduidelijke wijze weergegeven waardoor de gebruiker niet intuïtief een systeem kan begrijpen. Wij ontwerpen vanuit de kern van een product. Design betekent voor ons meer dan een mooi plaatje. Een ontwerp moet een boodschap overbrengen en de gebruiker leiden in het gebruik.

Inspelen op verandering boven het volgen van een plan.

Tijdens het ontwikkelen van een product gaan we snel van start en werken we snel naar iets toe dat werkt. Vervolgens wordt op die basis geïtereerd, waarin wensen en feedback worden meegenomen. Wij bouwen dus niet volgens een groot plan een product. Nee—wij kijken samen met de klant wat de beste vervolg stap is na het afronden van een iteratie. In onze dynamische markt is dit volgens ons de juiste manier om een product te bouwen.

Vrij delen van technologie en kennis.

Wij geloven dat moeiteloze kennisoverdracht bijdraagt aan een betere wereld. Bij Label305 werken wij met heel veel open source-technologieën. Wij moedigen iedereen aan om bij te dragen aan open source en stellen ook onze eigen technologieën beschikbaar. Hiermee kunnen anderen bijdragen aan onze technologie, zitten onze klanten niet per sé aan ons vast, en zijn wij de expert.

Blijven toewerken naar technische perfectie.

Het ontwikkelproces is nooit perfect. In onze markt gaat de innovatie supersnel en wij willen voorop lopen. Daarom zijn wij constant bezig met het verbeteren van ons ontwikkelproces. Er is dus altijd ruimte voor het uitproberen van nieuwe technieken en technologieën, die wij graag toepassen.

Label305 heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief