Preferred partner

Brunel

  • 100 werknemers
  • Opgericht in 1995

Brunel

Brunel International NV is een van oorsprong Nederlandse arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel. Brunel is opgericht in 1975 en wordt sinds 29 september 2000 geleid door Jan Arie van Barneveld.

Missie

De missie van Brunel om dé leider te worden in specifieke segmenten binnen de internationale personeelsmarkt. Als een autoriteit op gebied van nationaal en internationaal personeelswerving, hebben wij de mogelijkheid om ontwikkelingen in een vroeg stadium te ontdekken. Dat zorgt ervoor dat wij onze klanten snel kunnen helpen en hen de kansen kunnen bieden die deze ontwikkeling met zich meebrengt.

Flexibiliteit, innovatie en oplossingen op lange termijn.

De dynamiek binnen de wereldeconomie vragen om een flexibele instelling. Brunel geeft steun aan die flexibele vraag naar arbeid door te werken aan innovatieve oplossingen in professionele werving en project management. Oplossingen die op lange termijn werken. Wij garanderen daarmee de continuiteit van onze klanten.

Brunel cultuur

In alles wat we doen en binnen elke laag van de organsiatie, brengen wij onze diep gewortelde bedrijfswaardes tot uiting:

Wij hebben een resultaat gedreven aanpak en streven operationele perfectei na. We voegen graag waarde toe aan de bedrijfsvoering van onze klanten door hen te verbinden met die perfecte werknemers met de juiste competenties.

Brunel heeft nog geen blogs geplaatst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief