Evenement Terugblik

High Growth Awards 2018

Gratis Deelname

Voor deelname aan de High Growth Awards kun je je kosteloos aanmelden mits je voldoet aan de criteria.

De High Growth Awards vormt hét podium voor de beste groeibedrijven in Nederland. Deze uitreiking onderscheidt zich door de beoordeling van de kwaliteit van de groei en niet alleen de kwantiteit. Een onafhankelijke jury met door de wol geverfde ondernemers en experts bepaalt wie tot de top van de beste groeibedrijven van Nederland behoort.

Wat is de High Growth Awards?
Port4Growth vindt het belangrijk om groeibedrijven die al een flinke weg hebben afgelegd en een kwalitatief goede groei hebben weten te realiseren, één keer per jaar de erkenning te geven die zij verdienen. Genomineerd zijn voor de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties van jouw bedrijf en je medewerkers. Naast de kwantitatieve groei van je bedrijf, speelt voornamelijk de kwaliteit van die groei een belangrijke rol. Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing wordt er per regio een winnaar bekend gemaakt. Hieruit wordt de landelijke winnaar gekozen. De zes regio’s zijn Midden-Nederland, Noord-Holland/Flevoland, Noord-Nederland, Oost-Nederland, Zuid-Nederland en Zuid-Holland/Zeeland.Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven. De beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. Dit model geeft aan wat de zes onderscheidende groeithema’s zijn waarop succesvolle groeibedrijven zich onderscheiden.

Hoe werkt de High Growth Awards?
De deelnemende bedrijven bestaan minimaal drie jaar en zijn de startfase ruim voorbij. Zij worden geleid door ondernemers die de nodige bedrijfservaring achter de rug hebben en in kwaliteit en kwantiteit willen groeien. Na aanmelding wordt er een selectiegesprek ingepland met experts van onze partners. Er wordt een verslag gemaakt van dit gesprek en een regionale jury beoordeelt alle inzendingen op basis van de zes groeithema’s van het Port4Growth Groeimodel. Na de regionale jurering worden begin november de genomineerden bekend gemaakt. In november bepaalt een landelijke jury definitief de regionale winnaars en de landelijke winnaar. Zij beoordelen op groei, voorbeeldfunctie, strategie, profiel van de ondernemer, toekomstperspectief en financiën.

Waarom deelnemen?
Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor je buitengewone groeiprestatie en exposure. Al eerder heeft een nominatie of prijs een flinke stimulans betekent voor het doorbreken van het bedrijf. Daarnaast opent de High Growth Awards de deuren naar een groot netwerk van ervaren ondernemers en kennisexperts. Het initiatief wordt ondersteund door een aantal toonaangevende partners. Deze partners onderstrepen hiermee de erkenning en waardering voor de bijzondere groeiprestaties van jouw bedrijf en je medewerkers.
Voor wie?
De High Growth Awards is exclusief voor groeiondernemers met:
  • minimaal 10 medewerkers in dienst;
  • een omzet in 2014 van minimaal 1 miljoen euro;
  • een omzetgroei van ten minste 10% per jaar over de afgelopen 3 jaar.

Bekijk hier de volledige criteria voor deelname.

Op onze eventwebsite vind je meer informatie over de High Growth Awards.

16:00 - 21:00 Programma

Programma wordt nader bekend gemaakt

  • Een flinke stimulans voor je bedrijf, medewerkers, klanten, leveranciers en investeerders
  • Grote landelijke media-aandacht voor een buitengewone groeiprestatie
  • Toegang tot een netwerk van ervaren ondernemers en kennisexperts
  • Adviezen van ervaren experts om nog beter te kunnen groeien
  • Een inspirerende Award uitreiking waar je collega-groeiondernemers ontmoet

Log in om aan te melden

Log in om je aan te melden voor dit evenement

Meld je aan voor onze nieuwsbrief