Community

Tempero

Over ons

Tempero bestaat uit een team van enthousiaste, bevlogen mensen. Iedere uitdaging gaan we met het hele team aan. Onze kracht ligt in de combinatie van specifieke kennis, talenten en ervaringen. Onze aanpak is pragmatisch: het is het resultaat dat telt. Bovendien maken we graag onze beloftes waar, zowel qua planning als budget.

Wat doen we?

Meer dan relatiebeheer.
CRM gaat zo veel verder dan het digitaal beheer van het klantenbestand. Relatiemanagement is veel breder dan de meeste mensen denken: het gaat om alle processen waarin u contact hebt met klanten, prospects, leden, donateurs, leveranciers, burgers, kortom: uw relaties, uw doelgroep.

Hoe doen we dat?

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.
De werkwijze van Tempero kenmerkt zich door pragmatiek en voortdurend overleg met de klant. Het is het resultaat dat telt. Daarom denken we mee over hoe we bedrijfsspecifieke processen zó kunnen inrichten, dat het de slagkracht van een organisatie daadwerkelijk vergroot. Dat doen we binnen een korte doorlooptijd.

Waarom doen we dat?

Because we can.Tempero gelooft niet in dure, ingewikkelde maatwerk-oplossingen, waar u jaren op moet wachten en waar u in een later stadium niets meer aan kunt veranderen. We maken liever gebruik van de bewezen technologie van Microsoft Dynamics CRM. Wel zetten we die op een unieke manier in, zodat de kosten beheersbaar blijven.

Ga voor meer informatie naar de website: www.tempero.nl 

 

 

Print pagina